Zrušením závodu Chebské kašny se v počtu započítávaných závodů do celkového hodnocení Poháru KvSC nic nemění. Tato situace je řešena v bodu 4 rozpisu poháru: "Do celkového hodnocení se započítají nejvyšší dosažené bodové zisky z celkem 5-ti závodů uvedených v bodě 3. Toto pravidlo platí i v případě nepořádání některého z uvedených závodů, pokud celkový počet závodů neklesne pod 5." Zdroj: KVSC - P.M. Aktualizace: závod se nakonec uskuteční!
28. 3. 2012     0  

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>