City Triathlon hledá pořadatele!

City Triathlon

O víkendu 9. a 10. srpna 2008 budou přímo ve městě budou na uzavřených tratích závodit amatéři i profesionálové z ČR a celé Evropy.

Na sobotu a neděli hledají organizátoři závodu pořadatele, kteří budou mít na starost přidělený úsek cyklistické trasy. Máš-li zájem se akce zúčastnit jako pořadatel, kontaktuj Radka Fišera (tel. číslo/e-mail viz níže) a obratem dostaneš podrobné informace. Přednost mají zájemci o oba dny.

Závodníci

Pořadatelé dostanou tričko s logem závodu, výstražnou vestu, bagetu, pitný režim, píšťalku a identifikační kartu s mapkou trati a důležitými informacemi a finanční odměnu: v sobotu 200 Kč, v neděli 400 Kč. V sobotu je třeba být na trati od 13 do 17 hodin, v neděli od 8 do 12 a od 13 do 17. Pořadateli by mělo být alespoň 16 let.

Kontakt

Zájemci nechť se hlásí Radovanu Fišerovi: e-mail rfiser@gmail.com, tel. 777 242 620. Zavolejte/napište údaje o sobě: jméno, věk a informace o případných zkušenostech s podobnými akcemi. Obratem dostanete další informace. Web: www.citytriathlon.cz

Pojďte s námi udělat nejlepší triatlonovou akci roku! Pobavíte se, vyděláte si a získáte zkušenosti.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>