Bikový závod Genesis Bike Prague vyjede do 3. ročníku 14. června 2014

Bike_Prague_Butovice_lowres_060

14. června odstartuje v Praze 3. ročník závodu horských kol Genesis Bike Prague, který v loňském roce přilákal přes 1 500 účastníků. Pořadatelé unikátního klání, v němž si mohou závodníci až přímo na trati zvolit trať, chtějí letos přilákat více než 1 700 účastníků. Na ní si budou moci závodníci vybrat mezi dlouhou trasou na 60 kilometrů nebo kratší na 35 kilometrů. Delší trať bude určena nejen ostříleným bikerům, ale i těm, kteří mají rádi výzvy. Těšit se mohou na technické sjezdy, prudké výjezdy, brod a další zajímavá místa. Převýšení této trasy je 1 200 metrů.

Svůj prostor si na Genesis Bike Prague najdou i začátečníci a příležitostní jezdci. Pro ně bude určena kratší trať. Ta povede závodníky po širokých cestách bez technických libůstek a dá se jet i na trekovém kole. Samozřejmě se nepojede úplně po rovině, převýšení je 600 metrů.

Další informace k závodu Genesis Bike Prague, který startuje od Galerie Butovice, najdete na webu.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>