Děkujeme pořadatelům závodů a pohárů. V Papírně proběhlo vyhlášení sezóny 2016

Jsou to především kolegové z Chebu a okolí, kdo se organizačně starají o Chebský pohár a Pohár Karlovarského kraje v triatlonu. Jejich snaha vyvrcholila na slavnostním vyhlášení výsledků sezóny 2016 v chebské Papírně. Připravili tam pro nás krásné zakončení celoročního úsilí. Osobně jsem si uvědomil, že je moc hezký pocit patřit do komunity amatérských cyklistů či triatletů. Člověk si to ovšem musí zasloužit.

Fotografie z akce: Jaroslav Mühlberger

Medailisté Chebského poháru 2016. Foto: J. Mühlberger
Medailisté Chebského poháru 2016. Foto: J. Mühlberger

Papírna je nejen bohatě zásobené papírnictví, ale také kavárna, konferenčí prostory a nově i penzion. A našim potřebám tento multifunkční prostor posloužil více než dobře, i když kapacita kavárny chvíli dosahovala maximálního vytížení. Perfektně fungovalo ozvučení a promítání. Díky tomu jsme si mohli vychutnat vystoupení dua Gogor&Cabal s doprovodem v rytmu „Bicycle Race“ (The Queen):

Hudební přivítání a zvukovou kulisu pak zajistili dynamičtí bubeníci z Františkových Lázní.

Vítězové obou pohárů převzali ocenění a vychutnali si zasloužený potlesk a gratulace od přátel i nepřátel (haha :-) ).

Autor článku dostal za odměnu zajímavý finanční obnos, který pokryje náklady na provoz tohoto webu a na koupi řetězu a pastorků. Děkuji ještě jednou! K tomu ještě něco na zub.

Následoval rozhovor s mladým triatlonistou Jirkou Keslem vedený Mírou Juričem. Jirka předvedl v roce 2016 skvělé výkony a má motivaci je ještě posunout v roce následujícím.

Jiří Kesl si jede pro 2. místo na Xterra Krakov 2016.
Jiří Kesl si jede pro 2. místo na Xterra Krakov 2016.

V kavárně pak následovala veselá společenská část večera. Zmiňme snad zase vylepšené vystoupení Ondry Matějíčka, který dokonale představil skokany na lyžích, plavce atd.

Ondra Matějíček jede. Foto: J. Mühlberger
Ondra Matějíček jede. Foto: J. Mühlberger

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>