Radek Krummer ml. 14.4.-20.4.

Neděle 20.4.: 120 km
Dnes je na programu Akademické mistrovství s hromadným startem. Závod má 90 km, jede 8 okruhů a cíl je na kopci, kde poslední desítky metrů jsou po panelce při stoupání až 20% ( dojezd mi trochu připomíná kopec z Březové k vodárně). Při závodě se hodně nastupuje a já se snažím chytat nástupy, což se mi daří. V posledním kole asi tak 2 km do cíle nastupuji ve stoupání a zůstává nás vpředu jen 6. To platí až do 300m před cílem, kdy 2 závodníci nastupují a já na nic nečekám a atakuji také, doslova prolítnu mezi nimi a ani prudký dojezd mě nezastaví. V posledních metrech mám dostatečný náskok a už si mohu užívat vítězství Akademického mistrovství ČR. Tímto vítězstvím si zajišťuji start na mistrovství světa v Holandsku.

Sobota 19.4.: 80 km
Akademické mistrovství v časovce jednotlivců. Závod má 20 km, je celý po rovině, protože se jede okolo Račického kanálu. Tento profil mi moc nevyhovuje, raději mám kopcovitější časovky. Při závodě se mi jede dobře a dojíždím na 6. místě.

Pátek 18.4.: 60 km
Rozjetí před závody směrem na Bečov. Zkouším své nově postavené časovkářské kolo.

Čtvrtek 17.4.: 100 km
Vytrvalostní trénink rovinatého charakteru.

Středa 16.4.: 120 km
Dávám rychlejší trénink na Bečov – Krásno – Vintířov – Chodov – Hroznětín – Vary – na Bečov a domů.

Úterý 15.4.: 100 km
Trenažer

Pondelí 14.4.: 50 km
Vyjetí po závodě, na Bečov a zpět Panorámku.


7 thoughts on “Radek Krummer ml. 14.4.-20.4.”

  • Gratuluju k vítězství, kolego studente. V Belgii už za náš kraj byl Ondra Pávek, fotky zde a článek zde. Kde jsou prosímtě informace o akademickém mistrovství v cyklistice? Nikdy to nemohu najít.

  • Informace jsou na webu cyklistického oddílu z Terezína http://www.ckslavojterezin.cz. Osobně mne docela zaráží jak o tom nikdo nic neví, nikdo nemluví…třeba u nás na fakultě neměli ani ponětí, že se něco podobnýho děje a navíc je to kousek od Ústí.Propozice, aby člověk hledal celej den.
    Rád bych zkusil Radka aspoň trochu potrápit..:)Škoda, snad příště.:)

  • Petr F. napsal/a:

    Velká gratulace. Radek bojoval celý náročný závod, kde bylo hodně nástupů. Ten konec do cíle byl pořádný prďák, který ne všechny holky vůbec vyjely.
    Ať se ti v Holandsku daří, držíme palce.

  • Radek K. napsal/a:

    Děkuji všem za gratulace. Informace jsou na stránkách, jak již napsal Márvy, ale letos jsem viděl propozice i na stránkách svazu cyklistiky.

  • Linhart Tom napsal/a:

    Připojuji se ke gratulaci Radku,jsi opravdový borec,úplně koukám:-D :-)A hodně štěstí,at ti mistrovství vyjde ještě líp,než v nejlepších představách:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>