Diskuze nad propozicemi Poháru KVSC 2009

SCMSportovně-technická komise SCM Olympionik Cheb zveřejnila první návrh propozic Poháru KVSC 2009 horských kol. Návrh je otevřen připomínkám a komentářům, které můžete posílat na e-mailovou adresu profi.sport zavináč tiscali.cz. V únoru by pak mělo následovat jednání výkonného výboru Karlovarského svazu cyklistiky a zástupců pořadatelů jednotlivých závodů nad výsledným dokumentem, jeho doladění a schválení.

Stáhnout: Propozice Poháru KvSC 2009 horských kol, verze 01 (MS Word).

Sportovně-technická komise SCM Olympionik Cheb by ráda znovu vyzvala zástupce pořadatelů závodů plánovaných na sobotu 27. 6. 2009, aby se pokusili dohodnout a jeden ze závodů přesunuli na neděli. Jde o Pohár města Ostrova XC (Cykloteam Ostrov) a Terénní triatlon Chodov-Bílá Voda (Plamen Chodov). Aktualizace 16. 1.: Chodovský terénní triatlon se ve skutečnosti koná o týden dříve, 20. 6., takže je vše vyřešeno.

Pomoc pořadatelům závodů

Zveřejňuji zde rovněž zprávu od Petra Fialy:

Vážení pořadatelé sportovních akcích zařazených v rámci Poháru KVSC, chtěl bych Vám jménem rady SCM Cheb poděkovat za dosavadní práci, kterou pro cyklistiku v našem kraji děláte. Všichni si toho moc vážíme. Chtěli bychom Vám popřát do další sezony mnoho sportovních úspěchů, stálé pracovní nasazení a na všechny akce vhodné sportovní počasí. V letošním roce bychom chtěli být více aktivní v rámci pomoci s přípravou všech akcí a zejména pak aktivně pomoci k hladkému průběhu závodu. V tomto směru Vám nabízíme možnost pracovní skupiny v počtu cca pěti pořadatelů, kteří by pomohli se závody mládeže. Pokud nás oslovíte minimálně týden před konáním závodu s jasnou instrukcí časového harmonogramu a plánku trati, tak se aktivně zapojíme do pořadatelské služby.

Zdroj: zprávy od M. Ficenece a P. Fialy.


2 thoughts on “Diskuze nad propozicemi Poháru KVSC 2009”

  • Simona k napsal/a:

    Ahoj, jaké máte kdo zkušenosti se skákacími botami? Dostala jsem od přítele jako dárek k narozeninám poukázku na hodiny s profesionálním učitelem , který mě naučí na skákacích botech, těším se moc, ale nevím co od toho čekat. Jinak koho by to zaujalo a chtěl někoho obdarovat tak, jako přítel mě, tak nabídku najde na zlutaraketa.cz. Mějte se a dík za odpověď

  • Petr Fiala napsal/a:

    Simčo, skákací boty nebo chůdy jsou různé druhy. V každém případě je to dobrý sportovní doplněk a koho to baví máme možnost si to nejen užít ale také určitým způsobem zlepšit fyzičku – vytrvalost, sílu a koordinaci. Je třeba ovšem vždy dbát na bezpečnost, je vhodné mít chrániče a přilbu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>