ČP v Pičíně 2010 & SCM Cheb

Další silniční Český pohár byl tento víkend 24. a 25. 4. 2010 v Pičíně. V sobotu si velmi dobře vedl v časovce kadet Martin Kubík Z Plamenu Chodov na 18. místě. V neděli se již jel klasický hromadný silniční závod a naši závodníci se většinou pohybovali v hlavním poli závodníků. Ve zkratce tentokrát jen umístění – Aneta Klauková 5., Martin Čechman, který jel v kategorii starších žáků a v ročníku o rok starších by obsadil krásné třetí místo, oba Cykloteam Ostrov. V kadetech Jakub Johánek 23., Petr Fiala 29. a Martin Kubík 34. V juniorech Petr Šulc 37. a Jiří Čechman 39., Vašek Viktorin měl v posledním kole defekt.

Fotky: časovka (sobota) a hromadný závod (neděle) od Zdeňka Kubíka

Ještě přidám výsledky mužů z karlovarského týmu Team Cube – Wattsenglish.com. Z nich si velice dobře vedl v elitě Radek Krummer ml. na 24. místě. Do cíle dále přijeli Miroslav Brill na 62. a Pavel Kodl (Team Bike Březová) na 74. místě. Kompletní výsledky jsou na stránkách www.cyklovysledky.cz.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>