Foto z MČR XC na Zadově

kořínekAčkoliv nejlepší fotky od našeho fotoreportéra Karlose teprve přijdou, již nyní si můžete prohlédnout 100 pohledů do proběhnuvšího mistráku cross-country, který se uskutečnil na Zadově za střídavě deštivého, větrného, slunečného (málokdy) a normálního počasí. všichni bajkeři, kteří se na trať odvážili, zaslouží obdiv, protože dvojitý výjezd po sjezdovce, sjezd po mokrých kořenech se schody a samé hrbolaté cesty, to není procházka růžovým sadem.

Hanušová

KulhavýStručně k nedělnímu závodu (výsledky)… mezi juniory to bylo napínavé do konce, ale přehled nemám. V ženách byla favoritka známa již v prvním kole: katka hanušová si vytvořila náskok, který neustále zvyšovala, jelo jí to z kopce i do kopce. V mužích bylo na 85% jasno také po prvním či druhém kole, kdy na čele zůstal již jen Jarda Kulhavý, a jel a jel a jel. Několik kol před cílem se na stíhací jízdu vydal Milan Spěšný, ale neúspěšně, byť, mohutně podporován publikem, stáhl desítky sekund. Tito dva závodníci za sebou nechali celé startovní pole. Výrazně uspěli zejména mladší závodníci (čert tomu chtěl, že zrovna můj ročník – aneb, kdyby ses více snažil, mohl jsi jet s nimi…) a také ti starší (Kořínek, Hejduk). Na třetím dojel mladý Honza Škarnitzl, čtvrtý po excelentním výkonu Véna Hlaváč, pátý Pavel Boudný a šestý Filip Eberl. Defektil Jiří Friedl – jinak by bojoval zřejmě o 3. – 5. místo.

Další info někdy příště.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>