Na tréninky se Stravou. Zrychlí vás

STRAVA umí sledovat prostřednictvím chytrého telefonu s GPS modulem váš trenink a odečíst a změřit již stanovené a nebo nově vytvořené úseky (které jsou většinou do kopce) a nemusíte nic odmačkávat a stopovat. A na těchto úsecích se pak tvoří žebříček nejrychlejších jezdců.

Strava-logo

Pořádně jsem systém začal používat posledních 14 dnů a jsem z toho nadšený. Je to pěkný bič a motivátor a úseky jdou s vědomím toho, že se dostanu do pořadí snáz.

Například Loketské serpentýny a Šabiňák vedu, berg z Bečova na Krásno (od odbočky z hlavní silnice v Bečově ke hřbitovu nahoře nad Krásnem za 12:59) taky. Ale třeba kopec v Doubí (od řeky až po horizont) jsem až 7. a přede mnou jsou Kozubek, Danačík, Bucháček, Pepík Černý z CCC Polkovice (jeli tenhle úsek loni při Karlovy Vary – Praha).

strava how ot works

STRAVA dokáže i z dostupných údajů hmotnost – převýšení – délka vypočítat výkon. Takže já dám 3 minuty ve své výkonové maximálce jako Tony Martin hodinovou časovku.

Myslím, že kdybychom si v rámci kvalitního úterního tréninku pomohli, tak je dáme a všechny přední příčky úseků v KV regionu opanují členové sokolovského klubu přátel rychlostní cyklistiky, a ne nějací psi z CCC, Bauknechtu, potažmo ze Sparty ;-).

Mrkněte na stránky www.strava.com a zaregistrujte se a do mobilu nainstalujte a začněte měřit. Funguje to i pro běh. Ke Stravě můžete používat i aplikace třetích stran, např. VeloViewer (tip od Jirky Urbana).

V každé vyjížďce Strava automaticky rozezná existující úseky. Dále můžete určit nové úseky.
V každé vyjížďce Strava automaticky rozezná existující úseky. Dále můžete určit nové úseky.

One thought on “Na tréninky se Stravou. Zrychlí vás”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>