CityTriatlon láká… již za týden

Letos se na prestižním karlovarském triatlonu můžete předvést i vy celé své kráse a výkonnosti. Oproti loňskému roku se uskuteční i dopolední Open závod neboli sprint triatlon na poloviční trati olympijské verze. Tento závod patří do Poháru KV kraje v triatlonu. Po dopoledním boji čeká závodníky Open závodu odpolední pokoukání na profesionály. Přčtěte si komentář Oldy Dvořáka:

Výhody závodu: plavání netradičně po rovině, cyklistika spravedlivá, běh v krásném prostředí. Cíl netradičně na konci závodu. Na startovce jsou již hlavní favorité : Filip Ospalý, Martin Krňávek, M.Pejsar, J. Jaňour, Kumstát, Čelůstka, možná překvapení Honza Wagner a z žen L. Zemanová-Radová, Radka Vodičková, Vendula Frintová atd.

Logo

Jako účastník loňského ročníku se nemohu nezmínit o cyklistické části, která je velmi pěkná, zajímavá a také obtížná. Stoupání (500 m dlouhé a osmnácti stupňové) na trati pořádně provětrá každého účastníka, celkem třikrát. Na trati je kromě toho ještě sjezd po asfaltu a po kostkách, pak rovina a menší brdek a pak dlouho rovina po kolonádě, kde se buď dobře zašijete v balíku, nebo trpíte na špici. Běh je po rovině.

Bez zajímavosti není fakt, že ředitelem závodu je Vladimír Malý, ročník 1984 nebo mladší.


5 thoughts on “CityTriatlon láká… již za týden”

  • Ono i těch 18 % se mi zdá nějak moc. Když maj na TdF třeba kilometrovej úsek 12 %, tak je to stoupák jako kráva. Ale nevím, kolik procent má třeba kopec nahoru z Krásna :)

  • Myslím, že ten má 12%. Tomáš Makoň mi říkal, že v Kalábrii v Itálii potkal 20% asfaltový kopec, který radši sešel, než sjel, protož mu začaly smrdět brzdové špalky. A ve Varech si to ostatně vyzkoušíš.

  • V sobotu je Jesenice, takže ve Varech asi nepojedu.

    V Krásně je 12 % na značce, ale taková značka je i jinde, kde to ani zdaleka neni tak prudký. 20 % je už asi pěknej kopeček :).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>