Becker cup pokračoval U Žáby

Foto: Jirka Mičan
Foto: Jirka Mičan

Druhý závod 14. ročníku Becker cupu pokračoval v neděli 27. dubna v Chrástu u Plzně.

Na břehu řeky Klabavky, nedaleko hospody U žáby, připravil pořádající CK Sport Beran již 16.ročník závodů horských kol. Netradičně dopoledne závodili junioři, muži a veteráni, odpoledne patřilo ženám a dětským kategoriím. Bikerům vyšlo i počasí, dopoledne sice bylo oblačno, ale odpoledne již bylo slunečno a teplo. Dětské kategorie startovaly vždy po jedné a ne ve vlnách za sebou jako na jiných závodech. Nejdramatičtějším okamžikem byl pád několika juniorů krátce po startu, naštěstí bez vážných následků. Hynek Musil si otestoval nový program na zpracování výsledků a oficiální fotograf závodu Jirka Mičan pořídil 1330 fotek. Občerstvení obstarala cukrárna U Rybníka, která nabízela výbornou pizzu a grilované domácí taliány.

Slavnostní vyhlášení výsledků pod branou Kellysu a zatahující se oblohou doplnilo losování o 500,-Kč poukázku Tep faktoru, 3 poukázky na ruční mytí auta od Auto Štádler a losování tomboly. Bouřka dorazila na Plzeňsko až po odjezdu posledních závodníků a déšť znepříjemnil úklid pouze místním pořadatelům.

Becker cup pokračuje třetím závodem 25. 5. 2014 v Domažlicích. Propozice jsou už na webu, využijte možnosti přihlásit se online.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>