Sokotrans motokrosově

SokomotokrosSokotrans Cup, cross-country závod, který se obvykle jezdí v sokolovském Areálu zdraví, se letos pojede v jiné lokalitě. Pořadatelé v čele s Honzou Vokáčem vybrali březovskou motokrosovou trať. Po ní povede polovina trati. Zbytek je namotán v lese, který ji obklopuje. Nedávno jsem na motokrosové trati jel, na kole, a řeknu vám, je to hodně zvláštní. Bylo sucho a povrch trati byl perfektní, hladký a rovný. Skokánky, pro motorky takové příjemné vršíky, se mi před kolem tyčily jako velké hrby, do kterých je třeba pořádně šlápnout. A z některých jde z nich i efektně skočit. Zbytek trati bude jistě technicky povedený. Celá trať je ve stráni, takže bude spíše kopcovitá.

Motokros


3 thoughts on “Sokotrans motokrosově”

  • Mimochodem si pamatuji XC závod na MX trati v Lokti. Fáza tam tehdy vyhrál. Já jsem jel taky, ale to jsem byl špunt, a špunti jeli okruh v lese, ne po trati. Nepamatujete si někdo z toho závodu více? A vůbec, zajímalo by mě, jak se tady v KV kraji závodilo dřív :).

  • Stáhl jsem si propozice, ke se píše: Místo konání: Sokolov –„Areál zdraví“ (Stará Ovčárna) a přilehlé zahrádky“ a o motokrosové trati ani zmínka.. Tak jak je to..??

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>