BECKER cup v roce 2009

Becker CupZdravím Vás v novém roce a chtěl bych Vás seznámit s novinkami na rok 2009 tak, jak je 6. 1. v chrástecké hospůdce U Žáby „vyschůzovala“ skupina pořadatelů Plzeňské amatérské ligy.

Generálním partnerem Plzeňské amatérské ligy zůstává i pro rok 2009 společnost BECKER BOHEMIA.

Kalendář závodů Becker cup MTB 2009

Datum Město Závod
19. 4. ne Chrást Velká cena Sport Beran
9. 5. so     Domažlice Velká cena Domažlic
17. 5. ne Kralovice O putovní pohár města Kralovic
31. 5. ne nebo 7.6. ne Plzeň Košutka Porsche Plzeň Yeti cup*
21. 6. ne Stříbro Draci na Ronšperku
27. 6. so Plzeň Homolka Velká cena Plzně
2. 8. ne Stupno Author MTB kriterium
9. 8.    ne Stříbro Ronšperk II – finále

* stále čekáme na uvedení nového modelu Škoda YETI na trh, poté termín upřesníme.

Celkem je tedy pro Vás připraveno osm závodů (už jsou zařazeny do kalendáře závodů na Bikerech), z toho tři nové lokality. Do celkového hodnocení se Vám bude počítat 6 nejvyšších bodových zisků. Další novinkou deváté sezony bude zrušení kategorie OPEN a nové rozdělení kategorie veteránů. Ti budou rozděleni na VETERÁNI A (ročník 1969-1960) a VETERÁNI B (ročník 1959 a starší). Startovat budou však veteráni stále pohromadě. Autosalon Porsche Plzeň opět zapůjčí vylosovanému účastníkovi 6ti a více závodů Becker cupu 09 automobil Škoda Yeti na víkend.

Nyní nás čeká úprava těchto webových stránek a ještě pracujeme na dalších nápadech, ale to si zatím nechám pro sebe. Ale včas se všechno dozvíte. Také již dnes uvažujte o sestavení vlastního družstva, podmínky zůstávají stále stejné jako v roce 2008.

–Marcel Beran – koordinátor Becker cupu 2009


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>