Poděkování Jiřímu Linhartovi

Jiří Linhart na akci Kiwi muž 2009
Jiří Linhart na akci Kiwi muž 2009

Pokud patříte mezi čtenáře novin, tak jistě víte, že každé noviny obsahují celostátní novinky zejména z politiky, ale že s regionálním sportem je to těžší. Příjemnou výjimkou je Karlovarský deník, který se jako každý deník ze stáje plné celkem 73 regionálních deníků poměrně intenzivně věnuje regionálnímu sportu, a to i cyklistice, běhu a jiným Bohem zapomenutým disciplínám. V Karlovarském deníku je má na starosti pan Jiří Linhart. Mezi jeho posledními články nás může zaujmout například ten o úspěchu Ondry Pávka a Radka Krummera v Českém poháru, o vítězství Roberta Novotného na Artamonovi, o běžcích Ivaně Sekyrové a Karlu Hellmichovi anebo o Kiwi muži.

Jiřímu Linhartovi chci jménem čtenářů těchto stránek poděkovat, že nás a naše fanoušky zásobuje kvalitním čtivem a pomáhá šířit informace o cyklistice a běhu.


6 thoughts on “Poděkování Jiřímu Linhartovi”

  • Krásný článek. Až mě hamba fackuje, že jsem už dávno nenapsal něco podobného sám (i když se mu vždy revanšuji alespoň veselými nápoji). Vždyť nebýt Jirky, tak v Karlovarkách po cyklistice ani pes neštěkne. Sice je už v důchodu, ale píše pořád – jen se trochu děsím, až se odstěhuje do Lokte, to už asi nebude mít ten čas a možnosti.

  • Márvy napsal/a:

    Také souhlasím. Ještě bych panu Linhartovi chtěl poděkovat, že mě na sobotním AMBike maratonu po tom co jsem přetrh řetěz nasměroval na servisní depo – býval bych tam běhal do teď. :)

  • Olda Dvořák napsal/a:

    Jednoznačný souhlas s autorem článku. Važme si každého slova, malých i velkých článků, připomenutí našich sportů. Vedle zasloužených hokejových mačů a jejich prezentace je čest pro naše sporty, byť olympijské, přítomnost na stejných stránkách. JIRKO, taky díky.

  • klan Klingorů napsal/a:

    Jirko,
    díky moc za všechnu tvoji práci pro „opomíjené“ sporty.Jen tak dál.Dobrý článek, vše vystihuje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>