Bajkeři a lesní víla v tyrkysovém

Zmáčkněte jiNa Březovském bajku bylo k vidění mnoho hezkých exemplářů opačného pohlaví. Jeden z nich se ale zrakům obyčejných smrtelníků schovával. Ukázal se jen vybraným závodníkům. A ne jen tak pro legraci. Cílem lesní víly v tyrkysovém bylo zjistit, jestli cyklisté, bajkeři ze Sokolovska a Chebska, jsou stále bajkery, a ne bajkerčaty nebo dokonce bajkerkami. Tímto testem mnozí prošli úspěšně, mnozí však neúspěšně. Je vidět, že neustálé sezení na nepohodlném sedle a přemítání o najetých kilometrech je v některých případech kontraproduktivní. V sázce je totiž celé mužství.

Sanťák

Jako první je zde důkaz o tom, že příroda je nezlomná. „Jak se dopodud jede?“ — „Krásně, týý voe.“ Sice nejel jako první, protože se pořád válel na zemi, ale cílovou pásku v závodě správných chlapů proťal jako jeden z prvních. Na klíčový test, totiž rychlost a podobu reakce na podnět víly v tyrkysovém, zareagoval bez prodlevy a zcela jasně, a dal tak všem vílám najevo, že je po lese klidně prožene.


Nefunguje-li, zkuste zde.

Podhaj a Brilák

Na otázku „Jak se ti jede“, odpověděl JP „Nic moc“, což jistě značí, že ho zajímá více vlastní fyzický stav než reakce na podnět víly v tyrkysovém. Tento krok zpět však vzápetí napravuje povzdechem „ale když tě vidím…“. Takže nakonec hodnotíme známkou jedna s vykřičníkem a konstatujeme, že diagnóza je v pořádku. Cyklistika tomuto jedinci evidentně prospívá. Hůře je na tom druhý jezdec v oranžovo-červeném, jehož reakci na podnět ohodnotila sama víla slovy „S ním to udělalo úplně nejmíň“. Jasnou známku 4 zlehčuje fakt, že jezdec měl v cíli vlastní vílu a že na tom byl fyzicky evidentně zle. V každém případě je zde třeba zamíchat se skladbou tréninkového plánu.


Nefunguje-li, zkuste zde.

Luboš

Šampion šampionů dokázal, že vrcholný výkon nejde na úkor smyslu pro … přírodu. Zvednutím předního kola naznačil, že má zájem o flirt s vílou v tyrkysovém, a aby ji rozdováděl a rozšílel ještě více, nezpomalil, a naopak upaloval ďábelskou rychlostí dále. Poničené vílino sebevědomí vylepšil pochvalnou poznámkou, že „takhle by to mohlo být podél celé trati“.


Nefunguje-li, zkuste zde.

Radovan

V tomto případě došlo ke střetu zájmů, tak videozáznam nebudeme příliš rozsáhle komentovat. Biker však projevil dostatek mužských znaků, a tak testem prošel.


Nefunguje-li, zkuste zde.

Tomsík

Jako poslední prošel důmyslnou zkouškou ďáblovou bajker v modrém. Ještě před ním kolem víly bez zájmu projeli tři hoši-muži bez známky nejmenšího zájmu, pročež Biekři.cz doporučují preventivní uložení bicyklu do sklepa na dva týdny. Následuje příkladná reakce, dalo by se říci vzorová. Následuje slabší, avšak dostačující, reakce hustého Budweisera. Třetí biker jen mlčky přihlíží, zřejmě konsternován, a tak testem také prošel.


Nefunguje-li, zkuste zde.

Anketa

[poll=50]

Ps. Tento článek neberte vážně a běda vám, budete-li se na vílu v modrém ještě někdy dívat! … A škoda všem, kdo nejezdí na kole.


2 thoughts on “Bajkeři a lesní víla v tyrkysovém”

  • Monča napsal/a:

    rozhodně, jen ty reakce cyklistů jsou na pováženou..ani jeden neslezl z kola :o ,tak to je zlý…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>