Bruslení (rychlo či pomalo) na Knížecím rybníku

Láďa Fiala
Láďa Fiala

Včera jsme s kolegy vyčistili podle mého měření 1030 m dlouhý okruh v šířce cca 4-5 m. Na trati jsou jen dvě hrbolatá asi 10 m dlouhá místa, která se ještě pokusíme opravit. Jinak je led velmi dobrý. Průměrná tloušťka ze 3 měření byla 22 cm. Na okruhu není potřeba přešlapovat, protože zatáčky jsou velmi pozvolné. Na brždění za cílem je taky místa dost. Včera jsem zkoušel ujet těch cca 5 km a trvalo mi to 15 a půl minuty. Poté jsem zjistil, že Sáblíková je asi 2x rychlejší. Pravda, neměl jsem kombinézu a stále mi nejde ten správný krok. Nevadí, do soboty času dost.

Sobota 17. 1. 2009: závod v bruslení na Knížecím rybníku.

Přemýšlel jsem o vypsání závodu (bez rozdílu věku) na závěr na 15 km. Uvidíme podle zájmu.

[poll id=“65″]

Posílám ještě obrázky pilně a na nejnovějších bruslích trénujícího 56-letého Ládi Fialy a neznámého mladíka.


12 thoughts on “Bruslení (rychlo či pomalo) na Knížecím rybníku”

  • Olda Dvořák napsal/a:

    Pěkně jste připravili okruh. Délka je SUPER, běháme v létě okolo Rolavy /1160m/, tak to je podobná délka, jen to tempo snad bude ryclejší. Ahoj v sobotu. jak se tam jede. Za městkým v/obecním/ úřadem do leva???. Olda Dvořák Triatlet KVA

  • Své připomínky k Poháru KVSC můžete předložit i zde na veřejné diskusi. Upozorňuji, že na připomínky, po oficiálním zveřejnění a v průběhu závodu, nebude reagovat žádný pořadatel ani vyhlašovatel poháru. Pravidla budou závazná pro všechny účastníky.

  • Petr Fiala napsal/a:

    Chtěl bych se připojit a také poděkovat. Moc jsme si to na rybníce užili. Sešla se tam super parta včetně cyklistů.
    Z pořádajících to byli Jirka Blažek, Vašek Vajc a další, za SCM pak treneři z TBB Honza a Viky, z Chodova Zdeněk a Pepa, z Chebu Petr a Zdeněk, někteří dokonce jako účastníci závodu.
    Zde si velice úspěšně vedl také náš webmaster Radek, který k tomu stačil ještě fotit. K dalším úspěšným mohu zařadit bajkery manžele Špalkovi.
    Nejúspěšnější byl ovšem pořadatel nejvyšší Jirka Blažek, který nenašel svého přemožitele ani na jedné ze dvou tratí pět a patnáct km. V ženách byla nejlepší Danča, která předvedla i jízdu na klapačkách. Celkem najela více než třicetpět km.
    Dnes jsem se aktivně také zapojil a na mém tachometr byla číslice začínající dvacítkou. Zítra bychom chtěli tento trénink
    doplnit dopolední jízdou na běžkách v M.Lázních.
    Věřím, že se tam všichni sejdeme i přístí sobotu 24.1.

  • Petr Fiala napsal/a:

    K výsledkům kat. 16-18 let, první byl určitě Sýkora Ondřej
    z Chebu, pak asi Štětka jeho pořadí a kde dojel Kodl nevím, pak znám další pořadí Kos,a za ním Fiala, Viktorin, Vokáč, Kubík

  • Zkusil jsem si v Excelu spočítat průměrné rychlosti všech závodníku a zde je výsledek snažení (obrázek; pořadí dohromady těch nejlepších z jednotlivých kategorií). Můžete si stáhnout Excel s výpočty (neručím za správnost).

  • Olda Dvořák napsal/a:

    Skvělý závod, perfektní trať,lidi, i nás starších se pár /dva páry/ sešlo. fakt dobrý. Škoda, že taková zima není častěji. Nebo tam je zamrzlo takto každý rok??, Díky kluci, máte body do ATP žebříčku pořadatelů. OD

  • Olda Dvořák napsal/a:

    Tak přece jen jedna chybička. Jirka Linhart /pro nezasvěcené :sport. redaktor Karlovarského deníku/ by rád zveřejnil i výsledky v deníku /i s nějakou fotkou z dětských tratí/, ALE… prostě nejsou kluby, nebo alespoň bydliště??? Ve výsledcích bývají i ročníky narození obvzlášť v závodě bez rodílu pohlaví a kategorií /15 000m/. Tak SNAD příště.Jestli už nebudou jen rozplavby.
    P.S. Stejně jsme měli kliku. Olda D.

  • Olda Dvořák napsal/a:

    Jak říkám, je to na příště. myslím, že v tisku, ale i ve výsledcích je oddíl, nebo bydliště potřeba, vždyť každý někoho reprezentuje a i oddíl chce být viděn. Olda D.

  • Petr Fiala napsal/a:

    Bohužel je stále chyba u kategorie do 18 ti let, na kterou jsem již upozorňoval.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>