Celkové pořadí seriálu Giro Chodov 2024

Pětidílný seriál silničních měřených tréninků Giro Chodov 2024 dojel do cíle. Poděkování za jeho pořádání patří slovutnému oddílu TJ Plamen Chodov.

Celkové pořadí Giro Chodov 2024 (PDF)

Komentář Františka Nádvorníka, předsedy jednoty, si přečtěte celý na webu, zde jen část:

Vítěze Gira určil start v minimálně čtyřech měřených trénincích a počet v nich získaných bodů. K měřením tréninkům Giro Chodov se dá říct, že nám z pelotonu vymizely kategorie kadetů, juniorek, juniorů a elite a že celková účast cyklistů Giru byla nízká oproti letům před covidem. Celkoví vítězové v jednotlivých kategoriích nejsou překvapením až na Dominika Fabišovského, který je velmi talentovaný a zdědil geny po dědovi a otci.

Vyhlášením výsledků časovky a Gira, předáním medailí, finančních odměn a věcných cen, které, jako každý rok na časovku dodal Radek Krummer (CUBE Cyklosport RIK s.r.o.), jsme tedy ukončili závodní sezónu v Chodově. A tak musím poděkovat všem členům i nečlenům Plamenu, kteří se do pomoci v pořádání zapojili, všem našim sponzorům za podporu a vám, účastníkům, za to, že jsme díky vaší disciplinovanosti nemuseli řešit žádný úraz či jiné komplikace spojené se závody.

Pořadí v kategoriích:


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>