Chebský pohár je v nejlepších letech

Dne 7. listopadu 2015 se v chebském objektu Papírna uskutečnilo slavnostní vyhlášení Chebského poháru a Poháru Karlovarského kraje v triatlonu.

Vítězové Chebského poháru 2015: Foto: Jaroslav Mühlberger
Vítězové Chebského poháru 2015: Foto: Jaroslav Mühlberger

Účastníky organizátoři, tj. TJ Triatlon Cheb a USK Akademik Cheb, přivítali soubojem tanců haka. Nejdřív svou sestavu předvedli cyklisté, a bylo to hezké. Následná performance dunících polonahých triatletů ovšem přímo naháněla hrůzu, jak byla strašidelná. Když už jsem u těch polonahých lidí – osobně si dovolím poznámku, že lékař by měl na vyhlášení radost – tolik zdravých a trénovaných lidí pohromadě, to se jinde nevidí. Ovšem co na to psychiatr, to nevím…

Členové TRI Cheb ještě předvedli Čajkovského Labutí jezero nastudované pod vedením kulturní referentky Lenky Jandové. Lýtka a bicepsy rýsující se pod bílým přiléhavým oblečkem dávaly tušit, že sledujeme něco speciálního.

Při vyhlášení si úspěšní vychutnali potlesk a obdiv ostatních. Obzvláště oddaní – a že byli všichni ze Slavia Karlovy Vary – přišli na pódium přímo ve sportovním. Ondra Matějíček pak neuvěřitelným způsobem na párty předvedl triatlon na suchu. Byl to vlastně závod, protože se připojili i Standa a Radka. Ondra je však setřásl již ve vodě a v cyklistické a běžecké části pokračoval víceméně sólo.

Triatlon na sucho. Foto: J. Mühlberger
Triatlon na sucho. Foto: J. Mühlberger
Ondu na kole doprovázel Standa. Foto: J. Mühlberger
Ondu na kole doprovázel Standa. Foto: J. Mühlberger

Jako první přitom byli vyhlášeni pořadatelé a jejich závody. Vzpomínejme na ně celou zimu, aby příští rok zase měli sílu něco uspořádat.

Zmínit bychom měli i fotografy, kteří neváhali a ve větru, parnu i blátě oddaně cvakali a pak doma třídili, aby se pak závodníci mohli kochat. mezi nejpilnější letos patřili Libor Němec a Jaroslav Mühlberger, dále Roman Knedlík, Karel Rous, M. Meruna, Standa Cabal.

Po vyhlášení přišel na řadu večírek na konec sezóny a byl to opěr massakr.

Fotografie: Jarda Mühlberger


One thought on “Chebský pohár je v nejlepších letech”

  • Organizátorům vyhlášení pohárů a slavnostního zakončení sezóny patří velký dík!!! :-) Děláte to báječně, již se těším na další…! :-) Opět jsem se u Vás náramně pobavila :-D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>