Cykloteam Ostrov na prestižní pozici v hodnocení ČSC v ČR

Cykloteam Ostrov se 17 medailemi z MČR v celkovém hodnocení oddílů obsadil neuvěřitelné 6. místo společně s MAPEI Cyklo Kaňkovský. Na druhé místo jsme měli blíž (24 kovů) než na 7. v pořadí, kteří získali „jen“ 8 medailí.

Martin Čechman
Martin Čechman získal na MČR 9 medailí.

V hodnocení ČP v celkovém pořadí do 3. místa jsme si počínali ještě lépe. Vybojovali jsme dokonce třetí místo společně s ASO Dukla Brno s 5. umístěními v celkovém hodnocení ČP! Pro ilustraci uvedu umístění profesionálních teamů s milionovými rozpočty a profesionálními trenéry: 1. SCM Kovo Praha, 2. Dukla Praha, …, 5. Kooperativa, 6. Mapei, 7. SKC Tufo Prostějov, 8. Favorit Brno, 9. Author, …, 11. Specialized, …, 14. Tábor, …, 30. CK Příbram, …, 40. TJ Stadion Louny (ti už asi takový rozpočet nebudou mít).

Nejúspěšnějším mládežnickým závodníkem, co do počtu medailí z MČR, se stal Martin Čechman s 9 cennými kovy. Jirka Luxík si vedl jen o něco málo „hůř“, získal hned 6 kovů! Do tohoto hodnocení ještě přispěli David Zadák a Aneta Klauková! Všem čtyřem za vynikající reprezentaci děkuji!

Jirka Luxík si z MČR přivezl 6 medailí.
Jirka Luxík si z MČR přivezl 6 medailí.

Jak jsem již předeslal dříve, poděkování si zaslouží i všichni ostatní za příkladnou reprezentaci i v nižších soutěžích. I oni mohou v příští sezoně do tohoto hodnocení zasáhnout. V galerii je na stupních Martin a Jirka jako celkoví vítězové ČP ve Sprintu.

Foto: Míla Luxík a Jirka Čechman


2 thoughts on “Cykloteam Ostrov na prestižní pozici v hodnocení ČSC v ČR”

  • Olda D. napsal/a:

    je to pecka. Skvělé výsledky. Kdyby jste byli hokejisti, nebo volejbalisti, tak máte rozpočet /dotace/ o dvě nuly vyšší. Nedá se nic dělat, sbírejte medaile dál, třeba to nový hejtman ocení /všimne!!!/.

  • Petr napsal/a:

    Gratulace a ještě jednou poděkování za vynikající výkony na celostátní úrovni.
    Pro rok 2015 jsou v reprezentaci
    kadet David Zadák MTB, junioři Martin Čechman dráha, Míra Svatek silnice, U23 Petr Fiala silnice.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>