Františkova bludička vás 17. 6. zavede na Ašsko, Lubsko a možná i za hranice

Vážení sportovní přátelé,

srdečně zveme všechny orientační bikeri a všechny ostatní sportovní nadšence na 1. ročník MTBO závodu Františkova bludička, který pořádáme 17. června 2017 ve Františkových Lázních se závodním prostorem severně od Františkových Lázní (Ašsko, Lubsko) s centrem v Autokempu AMERIKA.

Přijeďte se pokochat krásnou přírodou a prověřit své cyklistické a orientační schopnosti, popř. se jen tak projet na kole podle mapy, která bude vydána pro tento závod, a podívat se do míst, kde jste možná ještě nebyli. Částečně se pojede v území, kde se dříve pohybovala pouze pohraniční stráž (tzv. signálka, hláska atd.) a možná se podíváte i k sousedům do Německa.

Jedná se o cykloorientační závod s volným pořadím kontrol, trasu si volí každý sám dle svých fyzických možností. Jednotlivé kontroly budou ohodnoceny body od 10 až do 83 bodů a vyhrává ta dvojice, která nasbírá co nejvíce bodů v časovém limitu šesti hodin. Podrobněji na www.frantiskovabludicka-cz.webnode.cz

Prodloužili jsme pro Vás přihlášky za základní startovné do 9. 6. 2017. Mapu máme připravenou, tak se přihlašujte, ať víme, kolikrát máme nechat mapu vytisknout.

Těšíme se na Vás ve Františkových Lázních

Za pořadatele – Miroslav Špalek, tel. 602 287 615


One thought on “Františkova bludička vás 17. 6. zavede na Ašsko, Lubsko a možná i za hranice”

  • Míra Špalek napsal/a:

    je připravena i kategorie pro příchozí a naděje (dítě + dospělý) s časovým limitem 3 hodiny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>