Jindřichovák

Na Jindřichovák si dává asi dost cyklistů intervaly. Stálé mírnější stoupání začínající u křižovatky Rotava – Jindřichovice je obklopeno dírami, avšak dvě třetiny trasy se jedou v lese, takže povětrnostní vlivy jsou většinou minimální. Cíl je na křižovatce, když se příjíždí z Dolní Rotavy (okolo lomu), nebo chcete-li u cedule „Jindřichovice“. Cca 3,4 km. Ukázat na mapě.

Vzhůru k Jindřichovicím
Vzhůru k Jindřichovicím

Časy autora (své prosím přidávejte do komentářů)

Já si dával vždy až na vrchol Jindřichováku, tj. asi o necelých 100 metrů dál a dvakrát dosáhl 8:55 min (tedy k ceduli kolem 8:45 min.).

Poprvé s větrem v zádech, jenž nebyl tak velký „díky“ stromům okolo cesty… to se stalo 5. 5. 2009 a rezervy okolo 10 s by se našly. Podruhé 30. 5., kdy se jelo za bočního větru, ten v zalesněné časti nebyl téměř cítit a od výjezdu z lesa poslední km boční až protivítr. Bez lahve s pitím a převod 53-21, od cca 2. kilometru 53-19.

Ps. Tento článek patří do rubriky Moje maximum – podívejte se a pošlete své oblíbené úseky s časem… (web@bikeri.cz).


One thought on “Jindřichovák”

  • Linhart Tom napsal/a:

    K ceduli nový čas-8:25,jelo to a celý jsem to zvládl na převod 53-19.Na bajku (14kg+výbava)jsem to dal k ceduli za 9:30.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>