Již příští týden startuje největší pražský závod na horských kolech Bike Prague

[Tisková zpráva] • Již 20. května odstartuje již po šesté největší bikový závod v Praze Bike Prague. Letošní ročník láká na nové úseky na trase, která vede přes CHKO Český kras. Součástí závodu jsou i Intersport dětské závody a dětský sportovní den. Pro on-line registraci na www.bike-prague.cz zbývá poslední týden!

Bike Prague je jedinečný závod, při kterém si závodníci až na trati mohou zvolit, zda pojedou kratší 35km trasu nebo zvolí náročnější 65km trať. V letošním roce organizátoři upravili trať a závodníci se tak mohou těšit na nové úseky. Závodníci nově zavítají k obci Choteč či do rokle u Všenor. Zůstává náročněý výjezd na Cukrák na delší trase, přejezd několika brodů či rychlé úseky okolo Berounky.

Součástí programu jsou i Intersport dětské závody. Na malé závodníky čekají trasy od 300 m do 3 km. Tratě povedou po bezpečných, uzavřených cestách v okolí Galerie Butovice. Organizátoři si připravili soutěž pro školáky. Škola s nejpočetnějším zastoupením v dětských závodech vyhraje poukaz do Intersportu v hodnotě 5 tisíc korun! Malí bikeři z pražských částí 5 a 13, kde se závod koná, jedou navíc zadarmo!

Závodníci se mohou těšit i na bohatý doprovodný program. Pro rodiny s dětmi je připraven dětský sportovní den plný zábavných atrakcí. Všechny dospělé závodníky čeká perfektní servis. V prostoru startu a cíle mohou využívat servis kola od Intersportu. Podél trati mají k dispozici občerstvovací stanice Enervit a občerstvení je bude čekat i v cíli závodu. V zázemí závodu mohou též využít tejpování a o unavené nohy se po závodě postarají maséři z Palestry. K umytí kol mohou závodníci použít wapky v zázemí závodu.

Závod startuje 20. května v pravé poledne od Galerie Butovice. Registrujte se on-line do 17. května na www.bike-prague.cz.


2 thoughts on “Již příští týden startuje největší pražský závod na horských kolech Bike Prague”

  • Radek napsal/a:

    Ahoj,loni jsem jel Bikeprague a byl jsem překvapen jaké trasy jsou kolem Prahy, závod to byl pěkný.. ?

  • Jedete někdo? Pokud ano a chcete jet i slow motuom taym závod? Přidejte se k nám a anšim kamarádům a v editaci přihlášení si nás najděte v týmech jako TEAM GOOFY a pojďme se poprat o bednu ;) Ceny samo jsou i vaše… NEBOJTE závod jedete normálně za svůjdomácí tým ;)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>