K titulu bakalář karbonový rám a dceru k tomu

Jiří a JiřinkaJiří Podhajský, manekýn a filosof, byl minulý týden na chebském náměstí přistižen s miminkem v kočárku. Je tedy jasné, že to nebyla obvyklá lenost a strach ze soupeřů, co mu zabránilo v účasti na Sokotransu. Jiří se musel starat o miminko. Investigativní reportéři Lubin a Peťula shodně tvrdí, že miminko se Jirkovi nápadně podobá (viz foto) a že Jirka se projevoval jako typický otec-cyklista, totiž že kočárek měl obutý do plášťů Michelin a držel jej za držátko omotané luxusní korkovou omotávkou značky BBB.

Bikeři.cz Jiřímu přejí hodně úspěchů v roli otce. O otázka pro novopečeného tatínka na závěr: kdo je maminkou, Jiří?


2 thoughts on “K titulu bakalář karbonový rám a dceru k tomu”

  • Podhaj napsal/a:

    Aby jste nebyli všichni zmatení. To dítě je vskutku moje. Dcera se jmenuje Terezka (opravdu to jméno nebylo vybráno v souvislosti s naší nejkrásnější a nejlepší bikerkou :) )a zatím nás oba dva vydatně zaměstnává svou aktivitou. Závody mohu jezdit jen díky podpoře rodičů obou dvou. Tímto jim veřejně děkuji. Snad budu moci ještě na některé závody dorazit. Kdyby něco, tráví Terezka prázdniny u obou rodičů-bakalářů v Aši, můžete se stavit :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>