Karlův běh 2012 a cyklisté

Největším běžkařským závodem široko daleko je Karlův běh. Jak si na něm vedli zdejší cyklisté? Kompletní výsledky jsou zde.

V sobotu se létalo volnou technikou. Na nejdelší trati 47 km obsadili první dvě místa Němci Kühne a Wünsch z oddílu WSC Erzg. Oberwiesenthal, ročník 1987 a 1986. Necelou čtvrthodinu za nimi přijel se skupinkou a na 7. místě Ladislav Fabišovský (v kategorii 1.), a to v barvách nového oddílu Madeta Fitness Specialized. Desátý skončil pořadatel Rallye Sudety Tomáš Čada, 12. terénní triatlet Honza Kubíček (Česká spořitelna – Specialized MTB team; v kategorii 2. za Láďou), 17. Honza Děbnár (WiTTE bike team), 19. Ondra Pávek (AC Sparta Praha Cycling), 22. Petr Pánek (Jiskra Nejdek; 1. v kategorii 50-59 let), 24. Jiří Šilhan (WiTTE bike team), 32. Martin Smolík (TJ Slavia Karlovy Vary).

Na trati 21 km volnou technikou zajel výborně Jan Šíma (autopneu-servis.cz) na 17. místě. (2. v kategorii 40-49 let). Na 40. místě a 3. v kategorii za Honzou dojel Jiří Hadrava (PČR KV kraje), za ním Petr Ontko (Team Bike Březová) na bramborové pozici v kategorii čtyřcátníků.

Na volné patnáctce zajel 1. místo Michal Novák (LK Slovan Karlovy Vary) a 7. Petr Dlouhý (AK Sokolov).

A v neděli se prkénka šoupala… Na královské 47km trase uhájil českou vlajku Tomáš Kyncl (Rossignol Racing Team, ročník 1989). Vítěz Blatenské desetihodinovky Pavel Fišer přijel 21., 2. v kategorii 40-49 let. Pospolu přijeli 48. a 49. Jan Děbnár a Jiří Šilhan (WiTTE bike team), kteří tak za víkend na Karlovi najeli necelou stovku. Pokud pořídili startovné za zvýhodněnou cenu, tak tomu říkám kauf a nejlepší poměr cena/výkon :-).

(Jestli jsem na někoho zapomněl, tak pardon.)


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>