Kilometry pro Hospic sv. Jiří ve Františkových Lázních a na oslavu pádu socialismu

Standa a Radek. Foto: Libor Němec
Standa a Radek. Foto: Libor Němec

Ve dnech 15. a 16. listopadu 2014 se uskutečnil 6. ročník Františkolázeňské 24hodinovky, letos s podtitulem Kilometry pro Hospic sv. Jiří.

Akce vynesla z příspěvků účastníků a ze zisku ze startovného 130 083,- Kč. Za dobu pořádání je to nejvyšší výnos a celý bude věnován na činnost Hospice Sv. Jiří.

Miloš Škorpil, ředitel Běžecké školy, nám k tomu řekl: „Letos nám opravdu přálo počasí, a tak jsme si do sytosti mohli užít běh, přátele i krásnou atmosféru. Každý si tak mohl vyzkoušet hranice svých možností co do času či vzdáleností, které je schopen překonat. Chci také připomenout, že naše akce není samoúčelná, pořádáme ji na oslavu výročí sametové revoluce, chceme tak oslavit možnost života v demokratické společnosti.“

Traťový rekord zaznamenal Rastislav Štenda, když zdolal 175,9 km. Sto kilometůr uběhlo/ušlo více než 100 účastníků z celkových 459.

Dalš info – výsledky, fotky, video na stránkách akce.

Foto: Libor Němec


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>