Krajské duhové trikoty 2014 hledaly majitele v Ostrově

Na závodě O pohár města Ostrova se závodníci přetahovali o tituly mistrů Karlovarského kraje v závodech horských kol. Jako záznamovou ochutnávku si před oficiálními výsledky můžete zatím dát fotky od Vojty Marvana a Czervajse.

Výsledky (popř. kategorie dle Poháru Peruna) + komentář k jejich zpracování

Nejrychleji vystartoval Petr Ježek (Hnízdil Team). Foto: Márvy
Nejrychleji vystartoval Petr Ježek (Hnízdil Team). Foto: Márvy

10 thoughts on “Krajské duhové trikoty 2014 hledaly majitele v Ostrově”

  • Martin napsal/a:

    Výsledky nejsou? stránky Ostrova také mlčí podle fotek se závody konaly

  • Pavel napsal/a:

    Výsledky přišly od jejich zpracovatelů (obsluhy čipů) v úterý. Po provedené kontrole a opravách chyb byly ve finální podobě odsouhlaseny a uvolněny pro zveřejnění v úterý ve 22 hod. Dnes dopoledne jsem výsledky rozeslal pořadateli do Ostrova a R. Fišerovi na Bikeri, mohly by tak být k vidění v krátkém čase. Omlouvám se všem za čekání na zveřejnění výsledků i za řadu nedopatření a zdržení během nedělního závodu.

  • Jan Vokoun napsal/a:

    Chyba ve výsledku u startovního čísla 364 (Masters I), závod jsem dojel těsně za Mílou Luxíkem tudíž čas něco kolem 1:23:?? a ne 1:45:47

  • Pavel napsal/a:

    Děkuji Honzovi za upozornění. Bohužel čipy nějak zahaprovali, takže na časech prosím nebazírujte. Dle ručních průpisů si obsadil 6. místo, při korekci výsledků jsem v průpisech přehlédl Tvůj poslední průjezd. Přijmi prosím moji omluvu, opravené výsledky rozešlu ke zveřejnění.

  • Petr napsal/a:

    ml. žáci jeli jedno kolo a čas mají 35 min., starší žáci ty kola dvě a jeli kolem 20 min.?

  • Míra napsal/a:

    Člověk by myslel, že ty čipy práci urychlí a zpřesní a vypadá to spíš naopak. Já za sebe můžu říct, že pořadí odpovídá (za mnou přijeli už jen tři lidi), akorát můj cyklocomputer ukázal čas mírně nižší – cca o 4 minuty. Je ovšem možné, že jsem chvílemi jel tak pomalu, že mi čas neměřil, neb myslel, že stojím :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>