Hry IX. letní olympiády dětí a mládeže České republiky – triatlon a KV kraj

Hry IX. letní olympiády dětí a mládeže České republiky se uskuteční v Liberci a Jablonci nad Nisou ve dnech 23. 6. 2019 až 28. 6. 2019. Liberecký kraj tak naváže na rok 2010, ve kterém hostil zimní verzi dětské olympiády. Vedle tradičních sportů, jako je atletika, plavání, volejbal či fotbal, vypsali pořadatelé také soutěž v letním biatlonu nebo uměleckou soutěž v graffiti. Slavnostní zahájení se uskuteční v liberecké Home Credit aréně, jako oficiální olympijské domy pak poslouží Sport Park Liberec a koleje Technické univerzity. Předpokládaná účast činí více jak 4 000 sportovců a trenérů.

Webové stránky LODM 2019

Nominační kritéria pro triatlet(k)y za Karlovarský kraj

Vedoucím a kooridnátorem triatlonové výpravy Karlovarského kraje je Oldřich Dvořák (Karlovy Vary). Kontakt: tel. 736 650 327, e-mail dvorak.reposport@seznam.cz.

Pro všechny zájemce o reprezentaci kraje jsou k dispozici nominační kritéria (PDF), podle nichž budou vybráni účastníci (KV kraj je na str. 3). Veškeré dotazy zodpoví Olda, popř. navštivte web LODM.

Ohledně LODM, pozor na přesun individuálního závodu z pondělí na úterý (o víkendu končí ME), štafety jsou přesunuty na středu.

Aktualizace dne 8. 3. 2019: aktualizovaná nominační kritéria (PDF)

Cyklistika

Na webové stránce cyklistiky jsou zatím uvedeny jen propozice.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>