Medica vstala z mrtvých a svou trať si vybere každý

Pořadatelem letošního ročníku tradičního silničního maratonu Medica maraton je TJ Plamen Chodov. Závod je mistrovstvím ČR lékařů a farmaceutů na silnici a je samozřejmě otevřen pro všechny zájemce. Start bude 4. 6. 2011 v 10:00 na Vítkově Hoře nad Karlovými Vary a cíl tamtéž o pár hodin později podle toho, zda-li se vydáte na trať o délce 70 km nebo 130 km.

Trať 70 km je vhodná pro širokou veřejnost. Zájemci nechť neváhají, Medica je jeden z mála silničních závodů v kraji!

Trať pro všechny = 70 km

Vítkova Hora – Kolová – Háje – Březová – směr Bečov – před Bečovem odbočit na výjezd Háje – Krásno – sjezd do Bečova – výjezd Nová Ves – pak za Novou Vsí odpočit doprava a vedlejší silnicí na spojnici Sokolov-Prameny – směr Prameny – Prameny – Mnichov – směr Bečov – Bečov – Teplička – Stanovice – Kolová – Vítkova Hora.

Trať pro nadšence = 130 km

Začátek stejný, z Mnichova stejně, odbočit na výjezd Tisová – Otročín – až k Teplé – před Teplou odbočit na Prachomety – směr Toužim – Útvina – Přílezy – Německý Chloumek – Javorná – Hlinky – Dražov – Stanovice – Vítkova Hora.

A co silnice? Kritický byl můstek na spojnici Nová Ves-Prameny. Nyní je slušně opraven. Na úseku Tisová-Otročín je hrubší asfalt. Přejet se to však dá. Sjezd z Dražova do Stanovic je hodně děravý. Organizátoři se pokusí jednat se silničáři, aby to opravili.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>