Michal Dvořák (KOME klub Kraslice) zvítězil v časovce Na Zelenou horu

Druhý odložený závod Chebského poháru 2020 – Časovka na Zelenou horu se konal v náhradním termínu nabitém konkurenčními závody, hlavně triatlonovými. Někteří z účastníků tak stihli v jednom dni dva závody – všechna čest.

Výsledky
Fotografie Jaroslav Mühlberger

Na startovní čáře se sešlo celkem 45 závodnic a závodníků, jak známé tváře, tak i nováčci. Posunutí termínu mělo zřejmě vliv na formu závodníků, protože padl fousatý traťový rekord a poprvé byla překonána magická hranice 12 minut, kterou překonali hned dva závodníci – rekordman Michal Dvořák a Jiří Stark z KOME Klub Kraslice. Takže nový absolutní traťový rekord má po letošku hodnotu 11:26. Osobně si nejsem zcela jistý, zda bych trať v tomto čase sjel v opačném směru dolů…

Ve výsledcích je pak vidět několik zajímavostí:

  • Bratrský souboj v Masters I. ukořistil Filip Eberl a Tomáš Eberl skončil ve stejném čase jako Jiří Podhajský na třetím místě. Zde bylo uplatněno staré dobré pravidlo, že vyšší vyhrává …
  • Bratři Forsterové opanovali první dvě místa ve své kategorii a jejich otec se nenechal zahanbit a skončil ve své kategorii druhý. Doufáme, že se jim ceny vešly do auta.
  • Na startu se objevili tři závodníci s příjmením Němec – příbuzenské vztahy rozklíčovat neumíme, ale všichni tři skončili na stupních vítězů.
  • S časem 12:39 skončili v cíli: Jiří Podhajský (st. č. 39), Tomáš Eberl, Martin Forster.
  • No a jako největší borci se ukázali tři závodníci v navíc vyhlášené kategorii Masters IV – Karel Rouča ročník 1951, Vlasta Kunc a Bohuslav Krištof ročník 1953. Zde se hluboce klaníme.

Pořadatelé z TJ Triatlon Cheb děkují všem závodníkům a také sponzorům závodu, kterými byli: město Cheb, Cykloprodejna SPORTFLORI Václav Florián a firma City Con Shops Sanwich CZ.


Foto: Jaroslav Mühlberger


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>