Na jarní soustředění s CK Sport Blažek

PanoramioCyklistický klub Sport Blažek bude v termínu 7. – 22. března 2009 pořádat jarní cyklistické soustředění v Itálii v Toskánsku. Více informací zájemci naleznou na klubových stránkách (kde zatím chybí kontaktní informace, ale lze využít info od prodejny Sport Blažek). Informace o lolalitě jsou na stránkách Cittá Castelli CiliegiLa Strada dei Vini e dei Sapori (cesta vína a vůní). Předběžná cena ubytování cca 25-30 euro za noc.

Bologna

Upozornění: na jarní osustředění pojede tradičně i sokolovsko-karlovarsko-chebská skupina, a to do Poreče. na informace si ještě počkejte, ale již nyní je jisté, že jako obvykle by účastníci osustředění rádi viděli část závodu Istrian Spring Trophy, který se jede 12. – 15. 3. 2009.

Pravidelné tréninky

Na stránkách klubu je zmínka o tom, že od 18. ledna 2009 bude klub opět pořádat společné tréninkové jednotky, zaměřené na základní dlouhodobou vytrvalost. Termín ještě není stoprocentně jistý: „Bude to asi nejspíš pravidelně každou neděli v 10:00 od obchodu“.

Zdroj: CK Sport Blažek.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>