Na Šindel Cupu 2019 bude více kategorií hobby a ostrá trať pro ELITE

V nadcházejícím třetím ročníku terénního triatlonu Šindel Cup v okolí Šindelové si pro Vás organizátoři z KOME klub Kraslice připravili výrazné změny. Závod se uskuteční 22. června 2019.

  1. První velkou změnou je rozšíření věkových kategorií v HOBBY. O své pódiové umístění tak budou bojovat junioři/ky, muži/ženy a nově také kategorie masters muži/ženy. U výkonnostní kategorie HOBBY se tratě nemění, a tak tento start zvládne opravdu každý. Distance plavání 200 m, horské kolo do 16 km a závěrečný běh do 1,5 km.
  2. Největší novinkou je kategorie ELITE muži/ženy. V této kategorii si závodníci mohou vyzkoušet stejnou porci kilometrů, jako tomu bývá při závodech XTERRA. Tedy plavání 1 200 m, horské kolo 30 km a běh na 10 km. Tato trať bude z malé části kopírovat závod pro HOBBY, při cyklistice a běhu se nově závodníci ocitnou na těžší trati, která bude slibovat opravdové prověření fyzických sil jednotlivců. Cyklistická část bude mít dále svého předjezdce na motorce.
  3. Poslední novinkou bude i doprovodný program pro fanoušky v prostoru cíle závodu.

Registrace jsou spuštěny zde a počet závodníků v obou startech bude opět omezen na 50 startujících v HOBBY a 50 startujících v ELITE.

Startovné 250 Kč pro předem registrované a 350 Kč pro registraci na místě. Platba proběhne klasicky na místě v den konání triatlonu.

Organizátoři předem slibují opět rychlé zpracování výsledků a mnoho pěkných cen při vyhlášení.

Novinky a informace lze sledovat na webu www.sindelcup.blogspot.com.

Video – kategorie Střelci v roce 2018


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>