Novinky z Karlovarského svazu cyklistiky (11/2016)

Vážení cyklisté a přátelé cyklistiky, naráz přišlo z Karlovarského svazu cyklistiky několik důležitých novinek:

Vyhlášení sezóny 2016

Vyhlášení výsledků Poháru KvSC v MTB 2016 a úspěšných cyklistů Karlovarského kraje proběhne na přelomu ledna a února 2017. Důvodem je stále ještě probíhající zimní dráhová sezóna (závody vč. ČP probíhají každý víkend a vyvrcholí před Vánocemi zimním mistrovstvím ČR), přičemž řada oceněných je právě dráhařů. Před koncem roku mají řadu povinností a akcí i oslovení čestní hosté. Termín a místo vyhlášení budou včas zveřejněny.

Konference Karlovarského svazu cyklistiky

Výkonný výbor VV KvSC svolává Konferenci Karlovarského svazu cyklistiky na 10. 12. 2016 od 13:00 do Karlových Varů, restaurace Novisimo (na sídlišti Čankovská v Rybářích). Hlavními body programu bude schválení nových stanov spolku a volba předsedy, členů výkonného výboru a revizní komise. Pozvánka s programem jednání bude zde na stránkách včasd zveřejněna.

Návrh stanov KVSC

K veřejné diskuzi svaz předkládá návrh nových stanov spolku. Připomínky, návrhy a podněty ke znění stanov je možné posílat formou revizí v textu, případně jako volný text (Word, e-mail apod.) do 30. 11. 2016 na mailovou adresu cyklomp@seznam.cz.

Návrh stanov (DOCX)

6. závod ČP silniční cyklistiky – Židovice. Foto: Cykloteam Ostrov
6. závod ČP silniční cyklistiky – Židovice. Foto: Cykloteam Ostrov

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>