O víkendu v Chebu závodili malí i velcí cyklisté

V sobotu 23. září se uskutečnily závody Děti na kole, jež završily seriál závodů Chebský pohárek pro děti. V neděli 24. září se pak uskutečnil závod XC na Zelenou horu, předposlední v letošním Chebském poháru.

Děti na kole

Foto: Jan Šimeček

Tuto sobotu se závodilo na Krajince a co k tomu říct – byli jste všichni fantastičtí. Děkujeme sponzorům celé akce – městu Cheb, firmám DHL Solutions a TEREA Cheb za finanční příspěvky, firmám OKAY Elektronic, SPORT FLORI a Bohemia Water za ceny a občerstvení pro malé závodníky, firmě it-safe za startovní čísla, která všem mohou závod ještě dlouho připomínat, skupině ČEZ a Aquafóru Fr. Lázně za poukazy a nakonec rádiu Egrensis jako mediálnímu partnerovi za propagaci akce. Na shledanou se těší celý pořadatelský tým.

Fotografie:

Výsledky: Děti na kole 2017

XC na Zelenou horu

Foto: Karel Rous

V neděli si dali dostaveníčko opravdu skalní bikeři pod Zelenou horou, kde pořadatelé připravili náročnou trať, sehnali slunce a trať nechali trochu nakropit, aby se neprášilo.

Nejrychlejší u 2-kolové trati byli Jan Nachmüller těsně následován Davidem Gogou. Na trati na 4 kola byl nejrychlejší ten nejmladší – Kája Tyrpekl, následován Josefem Černým, kteří ještě společně s Jirkou Podhajským prolétli tratí za necelou hodinu. Úctyhodným výkonem se prezentovala Kačka Černá, která si jako mladší žákyně tuto trať alespoň na jedno kolo vyzkoušela také.

Díky sponzorům – město Cheb, TEREA Cheb a SPORTFLORI Václav Florián se tento závod mohl uskutečnit. Samozřejmostí je již pohoštění v penzionu Mašek. Výsledky se určitě dotanou díky rádiu Egrensis i do éteru.

Fotografie: Karel Rous

Výsledky: XC na Zelenou horu 2017


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>