Perštejnské Giro zahájí 10. května VIII. ročník Poháru Peruna

IMG_0357

V sobotu 10. května 2014 zahájí svůj další ročník Pohár Peruna. Perštejnské Giro patří sice k nejtěžším závodům, ale aspoň má každý možnost hned na úvod dokonale otestovat, jak zvládl zimní přípravu.

Nachystány jsou opět 2 tratě. Hlavní závod na 45 km s převýšením 1200 m vás protáhne po nejkrásnějších místech Krušných hor. Závod pro méně zkušené jezdce a pohodáře měří 14 km, převýšení 200 m a je sjízdný opravdu pro každého. Jako vždy jsou vloženy závody dětí všech kategorií od nejmenších na odstrkovadlech až po borce ve věku 13–14 let.

IMG_1446

Trať hlavního závodu zůstává až na jeden kilometrový úsek nezměněna, „Malé Giro“ je naprosto totožné s loňským ročníkem.

Největší změny čekají na malé bikery – na hřišti pro ně vyrostla zcela nová trať, která jistě potěší jejich bojovná srdce. Další novinkou je to, že nejstarší dětská kategorie (chlapci a dívky do 14 let) se letos vydá na trať Malého Gira a zkusí si 1 okruh (8 km) v terénu. Zázemí celé akce je jako vždy na fotbalovém hřišti a koupališti v Perštejně.

Přesné propozice, pravidla závodu a další údaje získáte na stránkách Poháru Peruna a Team Bike Perštejn, kde se můžete zároveň také online přihlásit.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>