Pozvánka na Poutní maraton 2014 „Hospic běží o život“

Předposlední červnovou sobotu, 21. 6. 2014, pořádá Farní charita Cheb, Běžecká škola Miloše Škorpila a Římskokatolická farnost Cheb benefiční Poutní maraton. Celá trasa vede poutními místy Chebska a Waldsassenska, z velké části v přírodě a zdolat ji je možné pěšky, na kole nebo během. Je vhodná jak pro děti nebo seniory, tak i pro sportovce, kteří si chtějí zaběhnout klasický maraton 42,2 km.

PM_2013_072

Zahájení bude 21.6.2014 v 9:00 hodin u kostela sv. Mikuláše v Chebu, pak trasa pokračuje se na Loretu, do Waldsassenu a zpátky do Čech se vrací kolem Bismarckovy rozhledny zpět do Chebu.

Startovné a dárcovství: Startovné 50 Kč bude použito na částečné pokrytí organizačních nákladů. Všechny další dobrovolné příspěvky účastníků, příznivců, sponzorů, z aukce maratonského obrazu a ze související sbírky budou prostřednictvím Farní charity Cheb věnovány na podporu služby mobilního Hospice Sv. Jiří v Chebu, který Farní charita Cheb spoluzaložila.

Letošní novinkou je že „Poutní ultramaraton„, který je již potřetí součástí této benefiční akce, bude dlouhý 212 km, odstartuje o čtyři dny dříve a povede nikoli po trase Via Porta jako v předchozích dvou letech, ale po bývalé signálce z České Kubice do Chebu.

Průběžně aktualizované informace k Poutnímu maratonu najdete na www.maraton.farnostcheb.cz nebo si je můžete vyžádat e-mailem maraton@farnostcheb.cz či na tel. 731 619 762 (Zdena Hulínská) nebo 731 619 729 (Eva Kolafová).

Fotogalerie ze 4. ročníku:

Ing. Eva Kolafová Farní charita Cheb tel. 731 619 729


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>