Renault bike Lipová 2019 s kategorií E-bike

Jak jsme již předeslali, v sobotu 5. 10. 2019 se koná poslední závod Chebského poháru 2019, a to Renault Bike Lipová 2019. Tento závod připravila parta nadšenců z okolí Lipové ve spolupráci s TJ Sokol Lipová, obcí Lipová a firmou PRIMO CAR v Chebu.

Jako malý bonbónek pro tyto nadšence, sedlající trochu jiný typ bicyklů, je v tomto závodě, jako premiéra, vyhlášena i kategorie E-bike – zatím bez rozdílu pohlaví, velikosti baterií a výkonu motorů. V čase hlavního závodu budou připraveny i tratě pro děti a samozřejmě trasu 15 km mohou i mladší děti projet v doprovodu rodičů tak, jak bylo na tomto závodě vždy zvykem. Stejně jako klasická kola, která nemají na trati občerstvovací stanici, tak ani éčkaři nemohou počítat s dobíjecí stanicí. Takže pití a nabité baterky s sebou.

Občerstvení po závodě bude samozřejmě zajištěno v hospůdce v Lipové, nebude třeba tedy spěchat k rodinným krbům. O možnosti dobíjení E-bajků po závodě jednáme momentálně s ČEZ a teprve uvidíme, zda bude možné navýšit výkon v JE Temelín.

Propozice (PDF)

Přihlásit je možné se dopředu zde přes formulář zde.

Trasa hlavního závodu je na Stravě.

Jménem pořadatelů a spolupořadatelů se na všechny bajkery, bajkerky i bajkerčata těšíme.

TJ Triatlon Cheb – Standa Cabal


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>