Přemek Novák zářil na bajcích v ČP XC MTB Bedřichov 26. 5. 2012

Přemek Novák v Bedřichově

Musel to být super zážitek vidět našeho závodníka několik okruhů v čele Českého poháru, olympijské discipliny XC MTB horská kola. Přemek Novák většinu soupeřů ohromoval, když závodil na těžkém kole. Tentokrát si pořídil do nové sezony nový, již lehčí stroj značky 4EVER a je již konkurenceschopný s těmi nejlepšími. Ve druhém závodě ČP byl poražen jen mistrem republiky a v současné době nejlepším kadetem. Přemek jel výborně již první závod, kde dojel na dvanáctém místě, když se v začátku propracovával ze zadních startovních pozic dopředu. Následně zvítězil v prestižním závodě Chebské kašny, kde měl konkurenci jen v mužích.

V Bedřichově se dařilo i dalším karlovarským závodníkům – v žákyních na výborném sedmém místě dojela Kačka Lacinová, v žácích po nemoci na desátém místě David Zadák a těsně za desítkou byla také teprve jedenáctiletá žákyně Karolína Poláková a v juniorech Pepča Blažek.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>