Začíná finálová jízda Poháru KV kraje v triatlonu. Zde jsou propozice Velké ceny Sokolova (13. 8. 2016). O týden později se jede Dřevěný člověk na Jesenici.
1. 8. 2016     8  

8 thoughts on “Propozice Velká cena Sokolova 2016”

  • Michal napsal/a:

    Škoda, že stejná jízda není průběžný výsledkový servis poháru :-)

  • Petr napsal/a:

    Výsledkový servis by byl, kdyby byly výsledky závodu. Pořadatelé ujišťovali, že budou na netu a zatím nic. Ty papírové, které na mě zbyly, jsou bohužel neúplné. Máš-li kompletní výsledky, tak mi je, prosím, pošli. Díky.

  • Michal napsal/a:

    Výsledky z M.L. ani Aše nejsou ? Jak tedy bude dále prosím tento pohár pokračovat?….

  • Olda D. napsal/a:

    Tak to je pěkný průser, vyřadit a zvážit hlavně co dál. Takhle je pohár pro srandu.

  • Michal napsal/a:

    Tak nás čeká tuším 7. závod….a průběžné výsledky máme po 4. závodě a ještě s chybama….souhlasím s Oldou…má takový pohár smysl?…

  • Petr napsal/a:

    Výsledky z Aše budou zpracovány ještě dnes. Koukal jsem se ještě jednou na moje nekompletní výsledky z ML a zjistil jsem, že ty body jsem z toho schopen vytvořit pokud mi někdo napoví. Nemám žádné informace o tom, kdo v kategorii nad 40 let doběhl na 32 místě tedy těsně před Tomášem Langem v čase cca 2:03. Vím, že někteří účastníci si z ML odváželi výsledky zpracované hromadně, tak prosím někdo pomozte a napovězte. Díky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>