První informace o Poháru KV kraje v triatlonu 2023

Staré logo triatlonového poháru

Letos v únoru oddíl USK Akademik Cheb oznámil, že po necelých deseti letech již nebude pořádat Pohár Karlovarského triatlonu. Pro rok 2022 si pohár na svá bedra naložil Tomáš Masopust se sekce triatlonu TJ Baník Krásno. Pohár čítal devět závodů pro dospělé a šest pro děti, měl svou vlastní webovou stránku a též stránku zde na Bikerech. Tomáš ke konci sezóny utrpěl na Kiwi muži zranění a i to mu zkomplikovalo např. poskytování výsledkového servisu.

Pořádání poháru pro rok 2023 se ujal oddíl KILPI KOME KLUB (Jakub Merle) ve spojení s dalšími lidmi: „Vsadili jsme na spojení tří osob.“ (Jakub M.) Dokonce lze sledovat počáteční diskuze tohoto spojení. Pro rok 2023 bylo avizováno (samozřejmě vše může doznat změn):

  • „Příští ročník je v plánu přechod na podstatně jinou kvalitativní úroveň“ (MH)
  • Aktualizované články (JM)
  • Rychlejší výsledkový servis (JM)
  • Zlepšení PR poháru nejen v ČR ale také v Německu (JM)
  • Nový závod v poháru – Šindel cup (hobby) pro pohár dospělých i dětí

Novinky k poháru 2023 můžete sledovat na na Facebooku ve skupině Pohár Karlovarského kraje v triatlonu a na nové pohárové webové stránce v rámci webu KILPI KOME KLUBu.

Vyhlášení pohár 2022 se uskuteční v Nebanicích dne 15. 10. a tam se také každý dozví vše potřebné.

Nové logo triatlonového poháru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>