Radek Krummer ml. 7.4.-13.4.

Tento týden: 660 km
Celkem: 7670 km

Neděle 13.4.: 140 km
Závod Pičín ČP. Na startu vidím od nás z kraje i Miloše Dvořáka a Pavla Mrázka. Po startu se jedou 3-4 kola celkem v pohodě, potom přichází jedno rychlé kolo, kde se to trochu nadělí a ujede skupinka asi 12 lidí, za nimi se 2 skupiny spojí v peloton okolo 50-60 lidí, ve kterém dojedu závod i já.

Sobota 12.4.: 30 km
Dnes trávím celý den ve škole, tak dávám večer jen třicítku na rozjetí před závodem.

Pátek 11.4.: 60 km
Jedu Bečov, pod Mnichovák a zpět volné tempo.

Čtvrtek 10.4.: 150 km
Nejprve vyjíždím vem, ale nakonec končím na trenažeru, protože přichází dešt´. Dnes jedu vytrvalost.

Středa 9.4.: 130 km
Využívám pěkného počasí a zajíždím do hor trénovat kopce. Vyjíždím přes Vary na Děpoltky a jedu kopce Fojtov, Tisovou od Metalisu, z Nových Hamrů na Vlčinec, kde je ještě sníh na silnici, Blateňák a Mariánskou.

Úterý 8.4. : 110 km
Dnes je konečně po dlouhé době hezké počasí. Vyjíždím na Bečov a zpět, po rovince dávám několik sprintů. Dále jedu přes Vary na Kyselku, kde si dám na sílu několikrát kopec na Pulovice. Odtud jedu zpět domů a zařazuji na závěr ještě silový úsek po rovině. Dnes jsem také koukal na mail a dostal jsem, stejně asi jako další cyklisté z našeho kraje propozice na Chodovskou časovku. Ještě uvidím, jestli ji pojedu, ale pokud nebudu mít nějaký závod, tak asi ano. Z místních závodů se letos určitě chystám na Medicu. Jinak tento týden mě čeká závod ČP v Pičíně.

Pondělí 7.4
:40 km
Venku je stále zima, jedu Bečov a zpět.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>