Rekord Chodovské časovky nepokořen

Wickey

T. Viktorin zdolává gravitaci

Dnes se za dobrého, i když trochu větrného počasí, konal již 10. ročník Chodovské časovky. Zúčastnilo se jí 41 startujících, kteří zaplacením startovného díky organizátorům rovnou 30 % částky odvedli na nově založený účet Nadace dětské onkologie – Krtek. Luboš Hranička, jeden z organizátorů vzkazuje, že nás všechny na konci roku pozve na společenskou zábavu, kde bude úspěch nadace zhodnocen a odměněn a po zásluze odměněn. Jak časovka dopadla? Kompletní výsledky jsou na přehledném obrázku níže anebo ve výsledcích silničních závodů. Podívejme se na jednotlivé kategorie.

Nejmladší kategorii ml. a starších žáků vyhrál s přehledem Tomáš Kos, následován kolegou z týmu TJ Plamen Chodov Martinem Kubíkem. Za nimi se s výrazným odstupem přiřítilo sourozenecké duo Kočových z cykloteamu Ostrov a za nimi také s odstupem Tomáš Viktorin ml. z Team Bike Březová. V kategorii kadetů a juniorů ukázal soupeřům záda Jiří Čechman ml. (Cykloteam Ostrov). Půl minuty za ním přijel do cíle Pavel Kodl z Team Bike Březová, následován dvěma týmovými kolegy, Davidem Maškem a Vaškem Viktorinem. Jakub Stehno z TJ Plamen Chodov dojel pátý.

Všechny muže předčil Jiří Folvarčík z domácího týmu TJ Plamen Chodov. Minutu a čtvrt nadělil Michalu Hornovi ze Sportu Blažek a Petru Smaržíkovi z SKP Sokolov. Jakub Šebesta dojel pátý.

Nejnabitější kategorí je stejně jako na horských kolech kategorie veteránská, která se dnes jela bez věkového rozlišení. Rozdali si to asfaltoví matadoři a vítězně ze souboje vyšel Martin Růžička z týmu Sport M Chodov, která trať za větrného počasí projel průměrnou rychlostí přes 43 km/h. Půl minuty za ním zaostal čtenářům tohoto serveru známý Tomáš Viktorin z SKP Sokolov. Za další půl minutu se v cíli objevil mariánskolázeňský závodník Miroslav Rajšl ze Sportu Blažek. Následovala jej samá známá jména: Roman Brada, Víťa Hanuš, František Hlaváč, triatlet Václav Sobotka, Jiří Čechman st., Jiří Tokár anebo Roman Herčík.

V kategorii žen si pro vítězství přijela nová tvář karlovarské závodní cyklistiky Irena Klingorová, následovaná ostřílenou závodnicí Renatou Grossovou. Třetí skončila Věra Ježková.

Sláva vítězům, čest poraženým! Výsledky jsou na obrázku úplně dole.

Fotky

chodovveftsi.zipchodovveftsi.zipchodovveftsi.zipchodovveftsi.zipchodovveftsi.zipchodovveftsi.zipchodovveftsi.zipchodovveftsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zipchodovvetsi.zip

Výsledky

Poznámka: ve výsledcích došlo ke změnám, ty nejaktuálnější najdete zde.

Výsledky

Rekord závodů, vyjádřený v průměrné rychlosti 46,57 km/hod, zůstal nepokořen.


13 thoughts on “Rekord Chodovské časovky nepokořen”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>