Šindel cup 2019 ohlašuje změny pro ELITE

Hlavní pořadatel Jakub Merle je nucen s ohledem na bezpečnost závodníků pozměnit informace k terénnímu triatlonu Šindel Cup, jenž se uskuteční 22. června 2019.

První velkou změnou je zkrácení distance plavání z plánovaných 1 500 m na 700 m. Důvodem je studená voda. Stav hladiny rybníku je nicméně velice dobrý a voda je momentálně o 1 m výše, než tomu bylo v minulém roce!

Druhou změnou, a to zásadní, je změna v trati pro horská kola. Plánovaný velký okruh jsme byli nuceni osekat, takže jsme se nakonec rozhodli pro jeden menší okruh, který se pojede dvakrát! Obtížnost je střední, výškových metrů nastoupáte hned 810 za pouhých 30 km. Z toho 70 % les a 30 % asfalt.

Veškeré aktuální dění můžete sledovat v události na Facebooku nebo na našem blogu.

Dále bych rád vyzval ty, kteří se nemohou rozhodnout, zda se našeho závodu účastní! Momentálně jsme v půlce možného počtu závodníků, a proto nemeškejte a registrujte se včas! Nejenom, že budete mít levnější startovné, ale pojistíte si tak i svou možnost startovat!


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>