Sokolovská 24hodinovka proběhne první zářijový víkend

Již 4. ročník Sokolovské 24H (neboli S24) startuje za měsíc. Jde o oblíbenou ULTRA akci 24 a 12hodinového MTB závodu. Koná se 2. – 4. 9. 2022, se zázemím na Koupališti Michal v Sokolově. Závod S24 je součástí Mezinárodního Česko – Slovenského seriálu 24 hodin MTB závodů. Během akce budou probíhat i doprovodné závody – 4kilometrový MTB vs. RUN závod do vrchu, Dětský závod v MTB biatlonu a MTB HendiCUP (pro hendikepované).

  • Závodní víkend začíná v pátek oblíbeným časovkářským závodem S-24 MTB vs. RUN na 4kilometrové trati. Závodníci na kolech se poperou o prvenství s běžci. Zde je akce na Facebooku.
  • Hlavní závod S24 na 12 a 24 hodin začíná v sobotu v 10:00 a končí (překvapivě) ve 22:00 a v neděli v 10:00. Vyhlášení obou závodů proběhne v neděli. Zde je akce na Facebooku.

    Připraveny jsou všechny kategorie pro závodníky na 12 a 24 hodin – sólo, dvojice, čtveřice, letos nově i gravel. Trať vede po krásných trailových cestách v okolí koupaliště Michal, okruh má zhruba 8,5 km. Letos s upravenou první třetinou tratě, kdy odpadne dlouhý výjezd po asfaltu.

  • Dětský závod v biatlonu začíná v sobotu ve 13 hodin. Děti závodí na kole na louce u jezera Michal, zastřílí si airsoftkou na skutečné biatlonové sklopky a na kole pak dojedou do cíle. Pro děti jsou připravené krásné i hodnotné ceny. Vyhlášení proběhne po závodě. Zde je akce na Facebooku.
  • Hendikepované jezdce pak můžete podpořit na startu MTB HendiCUP v sobotu v 18:00 a poté i na trati a v cíli.

ZASTAVTE SE! Ať už jako účastník nebo jako divák podpořit odvážné borce při heroických výkonech. Máme pro vás připravený bufet s nápoji, občerstvením i grilem. V pátek večer můžete přijít na DJ – Rockový BIGBÍT, v sobotu bude Night show hrát jezdcům i divákům. Samozřejmostí je koupačka v koupališti nebo vyzkoušení paddleboardu.

Přihlášky a propozice k závodu najdete na www.sokolovska24mtb.cz.

Novinky

  • Ultra závod můžete nově objet i v kategorii gravel
  • Páteční bajkový trojboj o malé pivo a velkýho ruma ( fošna, slalom, bunnyhop)

Těšíme se na vás, TEAM S24


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>