SP XC Kanada + Manitou R-Seven v akci

Roland Green - Kona; Photo (c): Rob Jones www.canadiancyclist.comPocity opět zazářivšího Milana Spěšného si můžete přečíst na MTBS v článku Prokop 1, Spěšný 14!. Na stejném serveru budou brzy i fotografie. Ty jsou už teďk dispozici na stránkách Cycling News Elite Men XC, 6 laps. Pokud vládnete anglicky, můžete si přečíst dojmy vítěze Christophera Sausera: Sauser looked like it was business as usual.

I knew from the first lap that we were pretty safe up here. When Adam Craig (Giant) got close I decided to add some more seconds. We weren’t cruising but we were always aware of where he was. We always had a gear in reserve. The last lap you always worry about a mechanical so I added a little more time.

Hermida a Manitou R-Seven, Photo (c): Rob JonesO Manitou R-Seven bylo napsáno mnoho, např. v našem článku Manitou se konečně navrací k XC. Osobně vidím první fotku, kde je R-Seven v akci. Je to na kole Joseho Antonia Hermidy. Na první pohled mě do očí trkne křiklavě zelená barva. Tu má však vyhrazenu SID či jiný top-model RockShoxu, ne?


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>