Úterní trénink 8. 4. 2014

Zvu všechny cyklisty na úterní trénink ze Sokolova dne 8. 4. 2014 od 16:30, odjezd od polikliniky v Sokolově od kruhového objezdu. Pojedeme zčásti po trase etapy Giro Chodov Na Blatenský vrch, která se jede 18.5.2014. Zejména úsek mezi Nejdkem přes Smolné Pece k Fojtovu asi málokdo jel. Do Perninku Plazivcem a z Perninku domů přes Merklín. Zde je trasa.

A pamatujte: Francesco Conconi, který stál za fantastickými výkony F. Mosera v cyklistické hodinovce a s jehož laboratoří spolupracoval legendární M. Indurain, měl 2 zasady:

  • Kdo chce opravdu něčeho ve sportu dosáhnout, musí počítat s bolestivými tréninkovými metodami. Sebevětší objemy nemohou nahradit trénink, kdy je sportovci na zvracení a myslí si, že je na pokraji svých sil. K vítězství se nepřichází po lehkých cestách.
  • Každý skutečně špičkový výkon ve svém závěru představuje silovou práci. O výsledku pak rozhoduje jen hrubá síla a psychická odolnost sportovce. Proto i v tréninku je třeba pracovat na samé hranici vyčerpání. Neexistuje jiný způsob, jak si svoji sílu a odolnost vyzkoušet a upevnit.

Což je vlastně výklad Ezechielu 25:17

Tak zítra namasírovat lejtka!

Odpadlík Tašek Truhlář...
Odpadlík Tašek Truhlář…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>