V Chodově se uzavřel Pohár KVSC 2013

Bikemaratonem v Chodově byl v neděli 8. 9. ukončen seriál závodů o pohár KvSC na horských kolech. Za pěkného počasí se celkem 58 závodníků postupně podle věkových kategorií vydalo na trať, aby sbírali poslední body do poháru. Tratě byly suché a tvrdé a tak, kdo řádně nenahustil, měl defekt. Ještě, že na trati byli pořadatelé se svými stroji a mohli v některých případech pomoci půjčením předního i zadního kola (Pedro). Napínavý nelítostný souboj ve spurtu se odehrál v kategorii masters II mezi Tomášem Makoněm a Pavlem Runtem, kdy o vteřinu byl lepší Pavel. Nejrychlejším na nejdelší trati byl junior Pepa Blažek, ale kdyby Pavel Kodl po defektu neabsolvoval část trati na vypůjčeném zadním kole, kde mu dřely destičky o kotouč, asi by byl nerychlejší on.

chdoov

Závod se odehrál bez zranění a to je nejdůležitější. Věřím, že si poslední závod o pohár KvSC v Chodově všichni užili a že k nám přijedou i v příštím roce.

Výsledky Chodovský bikemaraton 2013
Fotky od Míry Meruny
Video

— F. Nádvorník, TJ Plamen Chodov


4 thoughts on “V Chodově se uzavřel Pohár KVSC 2013”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>