Víkendová cyklistika v Mariánských Lázních

Víkend 23. a 24. 7. 2011 patřil v Mariánských Lázních rychlostní cyklistice. V sobotu jsme si na maratonu horských kol MTB tour Mariánské Lázně projeli Slavkovský les, za což pořadatelům velice děkujeme, protože je to pro mnohé z nás domovská oblast, větším závodem však dosud nepolíbená. Výsledky jsou zde, ale fotky se mi bohužel nedaří nahrát na Picassu.

V neděli se jel závod ze série Okolo Mariánských Lázní. Zde jsou výsledky a první fotky. Později bude i akční video. Vezmu to jen stručně. Závod byl perfektně organizačně zajištěn, motorky, policejní vůz, kabrio ředitele závodu Jiřího Blažka, křižovatky, poměrně rychlé vyhlášení, vše podle mě klaplo. Závod byl dramatický, v prvním ze dvou okruhů přes Kladskou odjel Vašek Viktorin s Tomášem Radolfem, byli sjeti na konci okruhu, v druhém kole opět odjela skupinka (např. V. Viktorin, M. Zakuťanský, R. Krummer), z ní se oddělil Radolf, který do cíle dojel sólo (!) 20 sekund před skupinou, jež sjela tu ujetou. Zkrátka celkem divočina.

Video Okolo Mariánských Lázní 2011


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>