Vyhlášení Chebského a triatlnového poháru se uskuteční dne 5. 11. 2016

Vážení sportovní nadšenci, nadšenkyně, fanoušci, fanynky a vůbec všichni příznivci pohybu, se slzou v oku oznamujeme, že Chebský pohár 2016 dorazil do svého cíle a že se po slavnostním vyhlášení a uzavření odebere na zasloužený odpočinek.

Jenom stručně k letošnímu ročníku, který byl již 22., což je dozajista krásný věk. Bohužel se nepodařilo uspořádat úplně všechny závody, ale i tak bylo všech 9 závodů zajímavých, napínavých a těžkých.

Své první tituly v nově zařazených kategoriích starších žákyň a žáků vybojovali Kačka Matoušková z Profisportu Cheb a Marek Adam z Ašských bajkerů mohutně pronásledován trojicí borců ve žlutých dresech z Profisportu Cheb.

I v dalších kategoriích se dají najít zajímavosti. V ženách bojovali nováček se zkušenou matadorkou, která nakonec i zvítězila – Dáda Kopecká se vrátila o pouhé dva body na stupeň nejvyšší, ale Radce Slaninové patří nemenší obdiv za skvělé výkony po celý rok.

V mužích stačilo Pavlu Kodlovi 6 závodů k obhajobě, v Masters I. nenechal Jirka Podhajský nic náhodě. V Masters II. se až posledním závodem také o pouhé 2 body vrátil do čela stále rychlý Luboš Oubrecht a Pavel Chren se musel spokojit s druhou příčkou.

V Masters III. se Pavel Santo vrátil ve velkém stylu. Ale i ostatní, kteří na stupně vítězů nedosáhli, si zaslouží obdiv.

Pořadatelé děkují všem a těší se 5. 11. 2016 v 17:00 v Papírně na viděnou.

Plakát slavnostního vyhlášení (PDF)

vyhlaseni-poharu-2016


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>