Výsledky Domo biku 2007

V sobotu se poblíž Chebu uskutečnil poslední závod Chebského poháru. Počasí nám sice nevyšlo, ale přesto si závod účastníci velice pochvalovali. Mohla za to zejména vzrušující trať vedoucí cestou necestou a většinou také bahnem nebahnem. Na čelní pozici se po výběhu do kopce podél zničené lesní cesty utvořilo duo Team Bike Březová Brill-Fišer, stejně jako na Zelené hoře minulý týden. Po prvním dlouhém asfaltovém úseku druhý jmenovaný píchnul. U přeznačeného úseku Míra narozdíl od pronásledovatelů nezaváhal a do cíle dojel s velikým náskokem. Ano, kvalitně značenou trať poznamenal neznámý výtržník tím, že ji na jednom rozcestí mlíkem svedl na jiný směr. Člověka pak červená šipka vedla rovně, ale mlíko doprava.

Naopak na chvostu startovního pole se umístily tři dobrodružné bajkerky, abecedně Alice, Eva a Klaudie. Ta uprostřed o tom napsala vzrušující reportáž.

Výsledky: děti, žáci a hlavní pole.

Po závodě nás čekala wapka a sprcha, guláš a pivo, pěkné vyhlášení s cenami a nakonec i kapela, která hrála trochu nahlas. Za všechny účastníky děkuji pořadatelům za příjemný zážitek.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>