XC Zelená hora 2022 – závod pro nefalšované drsňáky

Trať na Zelené hoře byla v sobotu 17. 9. 2022 kvalitně zalita, aby se neprášilo, teplotu vzduchu jsme nechali stáhnout, aby se nám závodníci nezpotili, a kromě toho se musí šetřit, … topení je drahý… Přijelo 23 odvážlivců a vítězství putuje opět do Německa, tentokrát jel loňský vítěz Lukas Landgraf z SC Wunsiedlu kolo na kolo s Michalem Dvořákem z KOME, který letos tedy se ztrátou jediné vteřiny skončil na druhém místě.

Výsledky:

Díky všem závodníkům, sponzorům – městu Cheb a SPORT FLORI Cheb, penzionu Mašek za teplo a občerstvení po závodě, lesákům za vyčištění trati společně s Vaškem Větrovcem a nakonec dobrovolným hasičům z Hájů za zapůjčení elektrocentrály, bez které by nebylo cílové brány.

Za 14 dní v Lipové na závěrečné se Vás těšíme společně s Davidem Hybnerem na MTB Lipová – memoriálu Josefa Pavlovice (propozice v PDF). Tratě budou pohodové 15 km a 25 km.

V kalendáři si pak zaškrtněte datum 15. 10. 2022 – v tuto sobotu proběhne letos trochu uspíšené vyhlášení Chebského poháru a Poháru KV kraje v triatlonu v místě k tomu stvořeném, a to v Nebanicích.

Za TRI Cheb
Standa Cabal


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete použít tyto HTML značky:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>